19. 1. 2013

Přírodní čištení Pavla Šímy

 Díky mým dlouhodobým zdravotním problémům, které se neustále vracejí a klasická medicína si neví rady, jsem se rozhodla pro návštěvu pana Pavla Šímy. Je známý jako "Heřmánek" a jeho metoda je založena na přírodním čištění organismu pomocí bylinek. Jeho očistou prošlo i mnoho známých osobností jako je Dominik Hašek, Jaromír Jágr, Dagmar Patrasová a další osobnosti z oblasti hudby atd. Sám je velmi všestraný, prosadil se jako sportovec, fotograf a ochránce přírody.

Setkání s ním bylo velmi milé a zároveň trochu zvláštní. Moje pocity se mísili s příjemným teplem z kamen, které hořely v malém zeleném domku, kde se nachází jeho ordinace a zároveň čajovna, s určitým respektem k lidovému léčitelství a nevědomosti z toho co mne čeká. Postup je následující: vyšetřením očí, do kterých se vám Heřmánek pozorně podívá, zhodnotí stav orgánů, které mají problémy a potřebují vrátit do rovnováhy. Sepíše zprávu a předepíše složení bylinek, které jsou pro Vás vhodné. Zároveň obdržíte návod jak postupovat a různá doporučení např. ohledně úpravy stravy a odpovědného chování ke svému tělu. Můžete si také koupit knihu, ve které je velmi jednoduše popsán léčitelský postoj pana Šímy a jednoduché, tak známe, přesto stále opomíjené rady jak se chovat ke svému tělu. Spoustu z nich se snažím aplikovat již delší dobu, ale ne nijak komplexně a hlavně ne pravidelně a proto by se dalo říci, že jedním z mých novoročních předsevzetí je tohle napravit. Veřím, že se mi to díky panu Šímovi, bylinkám a mému odhodlání podaří.

V současnosti mne nejvíce trápí bolesti hlavy z ucpaných dutin, následně pak bolesti krční páteře, které s tím prý souvisý. Také mám problémy v bederní oblasti-bolesti zad, které souvisí s problémy zažívacího traktu, tlustého střeva a močových cest. Což jasně ukazuje na časté problémy s průjmy a zvracením, které doktoři diagnostikovali jako střevní chřipku. Když to shrnu, jsem jasný případ znečištěného organismu :), a to se právě projevuje častými záněty a virovými onemocněními. Kůra, kterou mi Heřmánek předepsal je zatím dvouměsíční a na výsledek se těším. Až si tím vším projdu, rádá se podělím o výsledek.

Bylinky, směsi, kniha a vyšetření mě přišlo na 790,. což je velmi přijatelná cena. Spočtu-li si kolik nechám v lékárně jen za vitamíny, kapky do nosu a další léky, které by mi měli pomoci, ale zatím se tak nestalo, je to mnohem vyšší suma.

Přírodní čištění.





 


5 komentářů:

  1. Dobrý večer,tak jak dopadlo čištění pana Šímy? Pomohlo? Jsem zvědavá. Příjemný zbytek dne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Dobry vecer, nejvice mi pomohlo cisteni nosnich dutin, i kdyz to bylo teda premlouvani pro mne, protoze to nebylo uplne prijemne a nejvetsi radost jsem mela z koupele, mela jsem pak paradni vlasy a plet, taky nehty, ale to netusim zda pomohla koupel ci dalsi rezim bylinek, takze za mne mohu doporucit.

      Vymazat
  2. Dobrý den, jak jste dopadla?

    OdpovědětVymazat
  3. Dobry vecer, nejvice mi pomohlo cisteni nosnich dutin, i kdyz to bylo teda premlouvani pro mne, protoze to nebylo uplne prijemne a nejvetsi radost jsem mela z koupele, mela jsem pak paradni vlasy a plet, taky nehty, ale to netusim zda pomohla koupel ci dalsi rezim bylinek, takze za mne mohu doporucit.

    OdpovědětVymazat